Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunțuri

Primăria Săbăoani activează canalul de informare WhatsApp

Primăria Săbăoani își extinde canalele de comunicare și a creat cont pe WhatsApp. Pe lângă site-ul oficial www.primăriasabaoani.ro și pagina Facebook Primăria Săbăoani, cetățenii comunei Săbăoani vor putea să ia legătura cu Primăria prin intermediul acestei aplicații de mesagerie rapidă și ușor de folosit.

Scopul acestei inițiative este de a transmite informații utile sau de urgență prin intermediul smartphone-ului, profitând de rapiditatea și eficiența platformei. Toți cei interesați vor putea să se înscrie și să primească notificări și actualizări de la Primăria Săbăoani.

Această soluție modernă și inovatoare va îmbunătăți comunicarea între administrație și cetățeni, permițând o mai mare transparență și accesibilitate. De asemenea, va ajuta la o gestionare mai eficientă și rapidă a situațiilor de urgență, prin informarea rapidă a cetățenilor.

Primăria Săbăoani demonstrează astfel preocupare față de nevoile și confortul cetățenilor, oferindu-le o alternativă modernă și eficientă de a sta la curent cu informațiile importante.

Pentru a primi informațiile* in timp real, trimiteți un mesaj pe whatsapp la numărul de telefon +40735153492 , accesați canalul folosind următorul link: https://chat.whatsapp.com/KLvdz1qPGzN60RX1bVCG7c sau scanați codul QR din imaginea alăturată.

Măsuri privind întreținerea clădirilor, anexelor gospodărești, curților și împrejmuirilor acestora.

Primăvara este aici, iar odată cu venirea acesteia, vine și timpul pentru curățenia de primăvară.

Vă îndemnăm să vă ocupați de întreținerea clădirilor, anexelor gospodărești, curților și împrejmuirilor acestora, astfel încât acestea să fie într-o stare corespunzătoare, conform legii 273/2020.

👉Trebuie să asigurați curățenia pe terenurile și locurile de depozitare aflate în proprietate, precum și pe căile de acces.

👉Mijloacele de transport și în special utilajele agricole la intrarea acestora pe drumurile publice trebuie să fie curate.

👉Să vă asigurați că șanțurile, rigolele și podețele aferente proprietății sunt curățate și întreținute. Acestea sunt responsabilitatea fiecărui proprietar și trebuie să fie într-o stare corespunzătoare pentru a preveni problemele în viitor.

Vă mulțumim pentru colaborare și pentru implicarea voastră în crearea unei comunități mai curate și mai bune!

Legea 273/2020: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/233688

Campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase Martie 2023

Vă informăm că în data de 30 martie 2023 în intervalul orar 8:00-14:00 pe raza comunei Săbăoani se va desfășura campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase (mobilier, covoare, saltele, tâmplarie, etc.)

Persoanele interesate vor comunica din timp adresa de colectare la tel.0729019561 (dispecerat Rossal)

#RespectaNatura#ViataEco#ComunaCurata

Sari la conținut