Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Interes public

DEPUNEREA DOSARELOR PENTRU UN LOT DE CASĂ

📢DEPUNEREA DOSARELOR PENTRU UN LOT DE CASĂ‼️

📅 Începând cu data de 6 iunie 2023 și până în data de 31 iulie 2023, aveți posibilitatea să depuneți dosarul pentru a obține unul dintre cele 8 loturi de casă disponibile oferite de către Primăria Săbăoani. 🏠

📝 Dosarul trebuie să conțină documentele menționate conform listei atașate. 📋

📜Regulamentul și criteriile suplimentare de atribuire pot fi consultate în anunțul inițial de pe pagina web a Primăriei Săbăoani. https://www.primariasabaoani.ro/anunturi/loturi-de-teren-acordate-tinerilor-pentru-construirea-unei-locuinte/ 🖥️

ALEGE SĂ FII VOLUNTAR! S.V.S.U. SĂBĂOANI

🙌 ALEGE SĂ FII VOLUNTAR! 🤝
Dacă ai vârsta minimă de 18 ani, o condiție fizică foarte bună 💪 și nu ți-e frică de întuneric și nici de înălțime, ai toate șansele să devii voluntar în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Săbăoani.
👉Pe data de 18 iunie, lotul de pompieri voluntari din Săbăoani va participa la Etapa județeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență pe stadionul din Târgu Neamț.
ℹ️ Mai multe informații poți afla la sediul Primăriei situat pe Str. Orizontului, nr. 56.
📞 Nr. de telefon: 0723971566

ANUNȚ: Întrerupere furnizare apă 31-05-2023 în satul Traian

‼️ANUNȚ: Întrerupere furnizare apă 31-05-2023 în satul Traian‼️

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile în satul Traian, în zona cimitirului, furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă va fi întreruptă astăzi.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că facem tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Instrucțiuni pentru accesarea fondurilor CasaVerde Fotovoltaice

Dosarele se depun începand cu data de 29 Mai 2023, ora 10:00 până la epuziarea fondurilor.

Finanțarea se acordă în cuantum de maximum 20.000 de lei, sub condiția suportării unei contribuții proprii a beneficiarului de 2.000 de lei pentru 3,5kW de panouri.

Documentele necesare scanate în format PDF trebuie încărcate pe platforma https://depunerifotovoltaice.afm.ro sau https://inscrierionline.afm.ro :

  • actul de identitate al solicitantului, valabil la data înscrierii în aplicație;
  • certificatul de atestare fiscală privind obligațiile de plată către bugetul de stat, emis pe numele solicitantului de către organul teritorial de specialitate al Ministerului Finanțelor, în termen de valabilitate la data înscrierii în aplicație; (DE LA ANAF SAU PE SITE-UL https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/inreg_inrol_pf_pj_spv)
  • certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local, emis pe numele solicitantului de către autoritatea publică locală în a cărei rază teritorială își are domiciliul, în termen de valabilitate la data înscrierii în aplicație; (DE LA PRIMĂRIE)
  • extras de carte funciară, nu mai vechi de 60 de zile la data înscrierii în aplicație, din care să rezulte dreptul de proprietate al solicitantului asupra imobilului construcție deservit de sistemul de panouri fotovoltaice pentru care se solicită finanțarea; în cazul în care sistemul de panouri fotovoltaice care deservește construcția se amplasează pe teren, se va prezenta, în plus față de extrasul de carte funciară aferent construcției, extras de carte funciară, nu mai vechi de 60 de zile la data înscrierii în aplicație, din care să rezulte că solicitantul este proprietar/deține un drept de folosință asupra imobilului teren; acesta poate fi obținut de solicitant și în format electronic; (DE LA OCPI SAU PE SITE-UL https://www.ancpi.ro/)

    Turorial Ghid Video: https://www.youtube.com/watch?v=qBChex6quIg

Anunt: Lemne pentru beneficiarii Cardului de Energie

📢Vă informăm că aveți posibilitatea de a cumpăra lemne folosind cardul de energie de la Magazinul Dedeman din Roman.‼️
Beneficiarii Cardului de Energie care necesită transport, în vederea întocmirii documentelor, se pot adresa Primăriei pentru programarea zilei de deplasare, apelând numărul de telefon 0735.153.492.
Paleții de lemne au un volum de 0,8 m³ sau 0,96 metri steri, iar greutatea este variabilă. Pentru paletul uscat, greutatea este de aproximativ 770 kg, iar pentru paletul verde, greutatea este de aproximativ 920 kg. Cardul de energie nu acoperă integral costul unui palet, de aceea va fi necesar să achitați o diferență.
Deplasările se vor efectua dimineața, începând cu ora 8:00, deoarece documentele se vor primi la Dedeman în intervalul 8:00-10:00.

📢 Stadiul actual al proiectelor de canalizare în Comuna Săbăoani 🚧

📢 Stadiul actual al proiectelor de canalizare în Comuna Săbăoani 🚧

Vă informăm cu privire la stadiul actual al proiectelor de canalizare din comuna noastră.
Am înregistrat progrese considerabile în ultimele luni, realizând extinderi ale rețelei de canalizare în mai multe zone din comună. Cu toate acestea, recunoaștem că mai există mult de făcut, lucrăm intens pentru a finaliza lucrările și pentru a asigura acoperirea întregii comune cu această infrastructură.
Vă încurajăm să fiți răbdători și să ne susțineți pe parcursul acestor proiecte, totodată vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem convinși că prin colaborare și determinare vom realiza schimbări pozitive în comunitatea noastră.

Sari la conținut