Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Primăria Săbăoani activează canalul de informare WhatsApp

Primăria Săbăoani își extinde canalele de comunicare și a creat cont pe WhatsApp. Pe lângă site-ul oficial www.primăriasabaoani.ro și pagina Facebook Primăria Săbăoani, cetățenii comunei Săbăoani vor putea să ia legătura cu Primăria prin intermediul acestei aplicații de mesagerie rapidă și ușor de folosit.

Scopul acestei inițiative este de a transmite informații utile sau de urgență prin intermediul smartphone-ului, profitând de rapiditatea și eficiența platformei. Toți cei interesați vor putea să se înscrie și să primească notificări și actualizări de la Primăria Săbăoani.

Această soluție modernă și inovatoare va îmbunătăți comunicarea între administrație și cetățeni, permițând o mai mare transparență și accesibilitate. De asemenea, va ajuta la o gestionare mai eficientă și rapidă a situațiilor de urgență, prin informarea rapidă a cetățenilor.

Primăria Săbăoani demonstrează astfel preocupare față de nevoile și confortul cetățenilor, oferindu-le o alternativă modernă și eficientă de a sta la curent cu informațiile importante.

Pentru a primi informațiile* in timp real, trimiteți un mesaj pe whatsapp la numărul de telefon +40735153492 , accesați canalul folosind următorul link: https://chat.whatsapp.com/KLvdz1qPGzN60RX1bVCG7c sau scanați codul QR din imaginea alăturată.

Sari la conținut